Πλαστικοί ψεκαστήρες
Μια ωραία φωτογραφία

Κατασκευή και χονδρικό εμπόριο ψεκαστήρων, θειωτήρων, ανοξείδωτων δοχείων, εργαλείων κήπου και οινοποιητικού εξοπλισμού.

Η κύρια γραμμή παραγωγής αποτελείται από ψεκαστήρες και θειωτήρες για γεωργική, κηπουρική και βιομηχανική χρήση (ράντισμα, ζιζανιοκτονία, βοτάνισμα, εντομοκτονία, απολυμάνσεις, κ.α.).

Η γκάμα διευρύνεται σε ανοξείδωτα δοχεία (INOX) για την αποθήκευση ελαιολάδου, κρασιού, μελιού και άλλων υγρών τροφίμων. Διαθέσιμες χωρητικότητες από 5 έως 2000 lt.

Διατίθενται επίσης εργαλεία και εξοπλισμός για το σπίτι, τον κήπο και τον αγρό (πριόνια, σκίαστρα, θερμοκήπια).

Καθώς και μια πλήρη σειρά εργαλείων και εξοπλισμού για τον ιδιώτη λάτρη της οικιακής οινοποίησης όπως επίσης και για τον επαγγελματία οινοποιό. Καλύπτοντας την ζύμωση, το φιλτράρισμα, το τάπωμα, το καλλώπισμα και την αποθήκευση του κρασιού.

 

Το όνομα "ΠΡΑΠΟΠΟΥΛΟΣ" είναι συνώνυμο μιας σειράς επώνυμων και ποιοτικών προϊόντων για την φροντίδα του αγρού, του κήπου, του αμπελιού και του κελαριού.

Είμαστε οι ηγέτες στην Ελληνική αγορά, και τα προϊόντα μας εξάγονται σε περιφεριακές χώρες.

Υιοθετούμε σύγχρονες τεχνολογίες σχεδιασμού και ανάπτυξης προϊόντων (CAD-CAM), παραγωγικής αυτοματοποίησης, διακίνησης προϊόντων και ελέγχου αποθήκης (πλήρες κωδικοποιημένο WMS).

Τα προϊόντα μας υποστηρίζονται μετά την πώληση (after-sales) μέσω του εκτεταμένου δικτύου πωλήσεων και αντιπροσώπων μας και μέσω του διαδικτύου.

Συνεργαζόμενοι μαζί μας συνεργάζεστε με μία από τις 25 μακροβιότερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα (πηγή: ICAP 2004)

Ενημερώθηκε 12 Σεπτεμβρίου 2016
FacebookLinkedin
©1999-2016