>> Οικονομικά αποτελέσματα
>> Εταιρικές ανακοινώσεις
>> Πιστοποίηση ISO 9001:2008 επιθεώρηση 2ου μέρους (jpeg)
1886 - 1920
1940
1960
1980

Η ιστορία της μεταλλουργίας Αφοί Πραπόπουλοι Α.Ε. ξεπερνάει τα 100 χρόνια. Η εταιρία ιδρύθηκε από τους Γεώργιο και Κωσταντίνο Πραπόπουλο το 1886. Αρχικά, κατασκευάζονταν χάλκινοι επινώτιοι ψεκαστήρες, καρφιά, σκεύη αλουμινίου και γκαζιέρες. Η εταιρία πήρε την τελική της μορφή το 1923 όταν έγινε ανώνυμος εταιρία.

Η εταιρία πάντα συμβάδιζε με τις τεχνολογικές εξελίξεις των καιρών. Από τα μέσα της δεκαετίας του 60 κατασκευάζονται μηχανοκίνητα ψεκαστικά και από τις αρχές του 70 προσθέθηκαν στην γκάμα οι ψεκαστήρες πλάτης κατασκευασμένοι από πλαστικό αντί για χαλκό.

Το 1977 έγινε μετεγκατάσταση του εργοστασίου στα περίχωρα της πόλης των Πατρών. Το ακίνητο καλύπτει 2.500 τ.μ. από τα συνολικά 11.000 τ.μ. του οικοπέδου. Το 1986 έγινε η πρώτη μηχανογράφηση του λογιστηρίου σε πλατφόρμα ΧΕNIX. Η μηχανογράφηση αυτή έχει πλέον διεισδύσει σε όλες τις καίριες λειτουργίες της επιχείρησης.

 

2000

Μέχρι το τέλος της δεκαετίας του 1990 επεκτείναμε την γκάμα των προϊόντων μας σε ανοξείδωτα δοχεία EUROTANK (INOX) όπως επίσης και σε εργαλεία κήπου EUROGARDEN. Λίγο αργότερα, ο ερασιτέχνης οινοποιός είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ευτυχής αφού με την πλήρη γκάμα οινοποιητικού εξοπλισμού, η διαδικασία της οινοποίησης απλουστεύεται και γίνεται συναρπαστική.

Η μεταλλουργία Αφοί Πραπόπουλοι Α.Ε. έχει εδραιωθεί διεθνώς ως ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές αγροτικών μηχανημάτων και λοιπού εξοπλισμού. Το όνομα " ΠΡΑΠΟΠΟΥΛΟΣ " είναι αδιάρρηκτα συνδεδεμένο με την δύναμη, την ποιότητα και την παράδοση.

Prapopoulos Bros s.a.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ

Το κλειδί της επιτυχίας

Η εταιρία λειτουργεί υπό μοντέλο συνεχούς βελτίωσης και ανάπτυξης.

Η επέκταση και αυτοματοποίηση των γραμμών παραγωγής και συναρμολόγησης με μέσα υψηλής τεχνολογίας δεν σταματάει ποτέ.

Το ανθρώπινο δυναμικό εκπαιδεύεται συνεχώς και όλοι καλούνται να συνεισφέρουν με ιδέες στην δεξαμενή ιδεών της εταιρίας.

Τα παλαιά προϊόντα υπόκεινται σε συνεχείς αναβαθμίσεις και βελτιώσεις ώστε να συμβαδίζουν με τις ανάγκες των πελατών και της αγοράς.

Νέα προϊόντα κυκλοφορούν μετά από προσεκτικό σχεδιασμό, δοκιμές ελέγχου και αξιολόγηση απόψεων των πελατών.

Η δύναμη των εξαγωγών

Η εταιρία αντλεί δύναμη από την πολυπρόσωπη παρουσία της σε αγορές του εξωτερικού. Αυτή την στιγμή υπάρχουν εξαγωγικές ζεύξεις με χώρες στην Ευρώπη, την Αφρική και την Μέση Ανατολή.

Παράλληλα, συμμετέχει σε πρωτοπόρες κλαδικές διεθνείς εκθέσεις όπως για παράδειγμα την Agrotica στην Θεσσαλονίκη και την EIMA στην Μπολώνια της Ιταλίας.